modeblog

New Yorker is een winkelketen wat in Duitsland is opgericht in 1971. Het is een winkel die zich bezig houdt met de verkoop van kleding en accessoires en zij doen dit zeer succesvol. Met 968 winkels in 39 verschillende landen bieden zij hun kleding en accessoires aan voor een zeer grote groep mensen. Sinds de opening van deze winkelketen ging het eigenlijk al meteen voortvarend en het bedrijf bleef enkel vooruit kijken. Eerst was deze winkel alleen in Duitsland te vinden maar het is allang al een internationaal kledingbedrijf geworden.

 

Online bestellen bij de New Yorker

Ook in Duitsland hebben mensen de mogelijkheid om de verschillende soorten kleding die dit bedrijf aanbiedt via het internet te bestellen. Dat is wel zo makkelijk want dat scheelt je weer een bezoek aan een van de vele winkels. Er zijn maar liefst 16000 full en part time medewerkers in dienst bij de winkels ( en dus ook de online winkels) om de 4 miljoen klanten per maand die wat aanschaffen van dienst te zijn. Maar niet alleen in Duitsland kan er besteld worden inmiddels kan er in heel Europa besteld worden bij de New Yorker online shop. Dus voor Nederlanders geldt ook, online shoppen is geen probleem.

 

De doelgroep van de New Yorker

Het merendeel van de kleding van deze winkelketen is gericht op de wat jongere mensen, maar ook ouderen kunnen deze kleding natuurlijk dragen. De kleding is comfortabel en het geeft ook een goede indruk bij de personen die jou in de kleding zien lopen. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw kleding lekker zit en dat je de juiste maat hebt dan zou je toch echt het beste de winkel zelf kunnen bezoeken. Als dat niet mogelijk is kun je via het internet aangekochte artikelen natuurlijk altijd nog retour sturen.

De New Yorker fashion shop

gallery/blog9