modeblog

Het wordt weer kouder, de verwarming gaat omlaag en dus wordt het weer tijd om de winterkleding uit de kast te trekken. Afgelopen fashion seizoenen waren de laagjes in en jurken, gelukkig komt dit seizoen de wintertrui weer om de hoek kijken. Dit seizoen wordt de trui weer een kledingstuk om mee te pronken. Truien met kleurige bloempatronen worden weer helemaal het einde. Zowel lange truien als korte truien.

 

Wintertruien

Deze wintertruien worden gedragen in combinatie met kokerrokken, cirkelrokken, lange strakke rokken, plooirokken of rokken met een schotse ruit. De jurken hebben weer plaats gemaakt voor rokken. Verder kunnen er in dit seizoen weer allerlei rok lengtes gedragen worden en zijn vele combinaties toegestaan. Dus voor ieder wat wils. Indien je toch gesteld bent op een broek, is een leren broek met hoge laarzen eronder een echte aanrader.

Dit seizoen is het ook weer fashion om wat stoerder uit de hoek te komen. Vele mannen kledingstukken worden ook weer een hit, zo kunnen we weer mannelijke blouses, met stropdassen en jasjes aan. Als je geen mannelijke kledingstukken wil dragen, maar wel wat pittiger uit de hoek wilt komen is het ook mogelijk om vrouwelijke kledingstukken te dragen met wat mannelijkere materialen, zoals flanel, tweed enzovoorts.

Kortom, dit fashion seizoen wordt het weer een spannend seizoen, waarin je weer vele kanten op kunt gaan. Hoe kunt u een wat mannelijkere touch geven, maar het is ook mogelijk om je een wat vrouwelijkere touch te geven. Voor ieder wat wils. Tot slot geven wij jou graag nog de waarde volle tip mee om deze winter goedkoper je garderobe te vullen. Dit kan zeer gemakkelijk door gebruik te maken van een kortingscode. Momenteel kun je namelijk van flinke korting profiteren met de kortingscode Otto, waarmee je korting krijgt op de fashion van Otto. 

De wintermode voor 2016

gallery/blog11