modeblog

U heeft binnenkort een leuk themafeest. De juiste kleding hiervoor vindt u bij Kledingverhuur SOURIS. Neem contact met ons op en we kunnen een datum prikken wanneer u de juiste kleding komt uitzoeken. U kunt maximaal een maand van tevoren kleding komen passen en reserveren. U kunt bij ons uw eigen kostuum samenstellen waarbij wij u graag adviseren. Natuurlijk kunt u ook op uw gemak zelf rondsnuffelen en bent u vrij om in alle laatjes, bakken en rekken te kijken, kleding aan te passen en accessoires erbij te zoeken. SOURIS Kledingverhuur heeft diverse accessoires, zoals brillen, pruiken, tasjes, riemen, schoenen, hoeden enz. De combinaties en mogelijkheden zijn oneindig.

 

Prijzen

Bij het afhalen van uw kleding wordt u verzocht contant te betalen. U kunt bij ons niet pinnen dus houdt daar rekening mee. Wij rekenen geen borg voor onze kleding maar noteren altijd wel uw adres en telefoonnummer. Er kan om legitimatie worden gevraagd. Wij gaan er van uit dat onze kleding en accessoires netjes weer terugkomen. U hoeft de kleding niet zelf te wassen.

Onze kledingprijzen variëren van € 15,- tot € 60,- U kunt zelf bepalen hoe duur u het wilt maken. U kunt ervoor kiezen om diverse accessoires erbij te huren of u kiest alleen voor het kostuum. Natuurlijk kunt u ook alleen een pruik of accesoires huren. Heeft u een beperkt budget dan kunnen wij u altijd adviseren. Voor specifieke prijzen en informatie neem dan contact op.

 

Souris

Kledingverhuur SOURIS  is een gespecialiseerd bedrijf in de regio Apeldoorn dat zich helemaal toelegt op de VERHUUR van feestelijke kleding, themakleding en alle mogelijke accessoires. Franske Levie heeft in de loop der jaren een imposante collectie aangelegd die regelmatig wordt uitgebreid. Deels is de kleding natuurgetrouw nagemaakt, voor een deel is originele kleding te huur die Franske uit alle hoeken der aarde heeft verzameld en aangekocht.

Caraïbische, Afrikaanse en oosterse kostuums zijn daar voorbeelden van. SOURIS Kledingverhuur verzorgt themafeesten op maat. Zowel voor particulieren, bedrijven, verenigingen als theater- en evenementenbureaus. Er is een scala aan mogelijkheden. Middeleeuwen, gala, western, jaren 20, 50, 60 en 70, maffia, glitter en glamour, Duizend-en-een-Nacht, Fout, Romeins, Caribbean en Tirol zijn daar voorbeelden van. Een stukje geschiedenis van SOURIS Kledingverhuur. Franske Levie is de kledingverhuur  in 1997 begonnen vanuit liefde voor toneel en theater en is dol op mooie stoffen en heeft een ongebreidelde verzamelwoede. Het leukste vind ik om originele kleding in te kopen uit bepaalde tijdperken bv. jaren 50, 60 en 70. Ook ga ik graag naar het buitenland om daar te zoeken naar orginele themakleding. Organisatoren van carnavalsstoeten, bloemencorsos en feestelijke optochten maken deel uit van de klantenkring. Franske Levie vergezelt evenementenbureaus naar feesten om gasten ter plekke aan te kleden. Het ASK-theater dat jaarlijks voor 9000-10000 kinderen in de Apeldoornse schouwburg optreedt, wordt al jarenlang door SOURIS aangekleed. Ook Schouwburg Orpheus, Louis Bouwmeester evenementen, stichting koninklijk Apeldoorn maken van de diensten van Kledingverhuur SOURIS gebruik. Persoonlijke begeleiding staat hierbij centraal.

Kledingverhuur

gallery/blog4